Samarbejdspartnere

Hos ZISKO Automobiler i Esbjerg er vores førsteprioritet, at du som kunde får en tryg købsoplevelse. Derfor har vi valgt at indgå nogle samarbejdsaftaler med en række nøje udvalgte samarbejdspartnere, som vi mener, kan give dig den størst mulige tryghed. Derudover er du naturligvis også sikret 2 års reklamationsret på din bilhandel jf. Købeloven § 83.

Tryg Forsikring

Vi har valgt at samarbejde med Tryg Forsikring, så vi kan tilbyde dig en attraktiv bilforsikring, som sørger for, at du altid er godt dækket ind og kan få hurtig og kompetent hjælp, hvis uheldet en dag skulle være ude.

Når du vælger en bilforsikring gennem Tryg Forsikring, er det muligt at vælge mellem forskellige pakker med forskellige dækninger. Det er dog fælles for alle pakkerne, at de indeholder ansvars- og kaskoforsikring samt Tryg Vejhjælp, så du kan være sikker på, at din bil er godt dækket ind uanset hvilken pakke, du vælger. Læs mere og Tryg Forsikring lige her.

CarGarantie

Hos ZISKO Automobiler forhandler vi brugte kvalitetsbiler. Skulle uheldet mod forventning være ude, og din nye brugte bil skulle kræve en tur på værksted, har vi valgt at indgå et samarbejde med CarGarantie. Når du vælger en forsikring fra CarGarantie, er du godt dækket mod langt de fleste uforudsete omkostninger.

CarGarantie er én af de førende og mest erfarne forsikringsspecialister inden for bilbranchen i Europa og har mere end 50 år på bagen. Det er muligt at vælge mellem forskellige typer forsikringer alt efter dine ønsker og behov. Du kan læse meget mere om CarGaranties forsikringer lige her.

Nordania Finans

Nordania Finans er en del af Danske Bank, og tilbyder attraktive finansieringsløsninger. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, får du følgende fordele, når du vælger at finansiere din bil gennem Nordania:

Du kan læse mere om Nordania og deres fordelagtige finansieringsløsninger lige her.

Resurs Bank

Hos ZISKO Automobiler har vi valgt at samarbejde med Resurs Bank. Resurs Bank er repræsenteret i hele Norden og udvikler attraktive betalings- og finansieringsløsninger til både private og erhvervskunder. Vælger du at finansiere din bil gennem Resurs Bank, får du blandt andet følgende fordele:

Du kan læse mere om Resurs Bank og deres attraktive finansieringsløsninger lige her.

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til vores samarbejdsaftaler? Eller ønsker du at høre mere om, hvordan vores samarbejdsaftaler skaber tryghed for dig?
Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller på telefon 30 14 14 37. Du er også altid velkommen til at kigge forbi til en snak på vores adresse Mådevej 19b i Esbjerg.